szukanie zaawansowane







Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Kobieta Offline
 Tytuł: zapisz wyrazenie
PostNapisane: 10 mar 2010, o 19:08 
Użytkownik

Posty: 31
Lokalizacja: Płock
Wiek: 19
:)


Ostatnio edytowano 10 mar 2010, o 19:21 przez p_o0, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Polecam
Mężczyzna Offline
 Tytuł: zapisz wyrazenie
PostNapisane: 10 mar 2010, o 19:14 
Moderator

Posty: 1085
Lokalizacja: Toruń
Wiek: 21
Pomógł: 195
Pomoc poza forum: Odpłatnie
\sqrt[3]{2 \sqrt{2} } = \sqrt[3]{2  \cdot 2^{ \frac{1}{2} } } = \sqrt[3]{2^{ \frac{3}{2} } } = 2^{ \frac{1}{2} }

__________________________________
Rozwiązywanie zadań z matematyki i informatyki, korepetycje, przygotowywanie do matury, gg: 38190796


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail   38190796
 
Kobieta Offline
 Tytuł: zapisz wyrazenie
PostNapisane: 10 mar 2010, o 19:18 
Użytkownik

Posty: 31
Lokalizacja: Płock
Wiek: 19
dziękuje bardzo ! :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Polecam
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 


 Zobacz podobne tematy
 Tytuł tematu   Dział   Autor   Odpowiedzi 
 Zapisz wyrażenie  Przekształcenia algebraiczne  Shiver515  2
 zapisz wyrazenie - zadanie 2  Funkcje logarytmiczne i wykładnicze  p_o0  3
 Wyrażenie wymierne - zadanie 8  Funkcje wymierne  jerry2009  5
 dla jakiego X wyrażenie przyjmuje najmniejszą wartość?  Funkcje wymierne  afro1  12
 Uprość wyrażenie - zadanie 25  Funkcje wymierne  Wicio  1
 Przedstaw wyrażenie w prostszej postaci  Funkcje wymierne  skala155  2
 określ dziedzinę i skróć wyrażenie wymierne  Funkcje wymierne  barbara797  1
 wyrażenie algebraiczne - zadanie 9  Funkcje wymierne  snajper0208  5
 Wyrażenie wymierne - zadanie 6  Funkcje wymierne  KKSLECH  7
 uprosc wyrazenie z wartoscia bezwzgledna  Funkcje wymierne  Ginger_Ice  16
 Skróć wyrażenie - zadanie 6  Funkcje wymierne  pmajor130191  3
 Przekształć wyrażenie wymierne  Funkcje wymierne  MissMakaveli  2
 wykonaj działanie - wyrażenie wymierne  Funkcje wymierne  KaMiLo13  1
 wyrażenie wymierne - zadanie 18  Funkcje wymierne  madzia_wawa  3
 Doprowadź wyrażenie do najprostszej postaci. - zadanie 4  Funkcje wymierne  magdi^^  2
 Skróć wyrazenie wymierne  Funkcje wymierne  Tolasz  1
 Wyrażenie wymierne z parametrem  Funkcje wymierne  Marshall32  7
 Uprosc wyrazenie oraz sprawdz jakie punkty naleza do wykresu  Funkcje wymierne  n0id3ntity2  1
 rozwiąż równanie i uprość wyrazenie  Funkcje wymierne  juti  10
 Jak uprościć to wyrażenie?  Funkcje wymierne  atestowanie2  1
 uprość wyrażenie wymierne - zadanie 3  Funkcje wymierne  TYLKOJA  2
 wyrażenie wymierne - zadanie 4  Funkcje wymierne  perla1989  1
 wykaż ze wyrażenie jest równe..  Funkcje wymierne  przemus11311602  7
 Rozszerz wyrażenie wymierne - zadanie 2  Funkcje wymierne  Anitkaaa9  4
 Skróć wyrażenie - zadanie 2  Funkcje wymierne  pmajor130191  1
 zapisz wzór podanej funkcji...  Funkcje wymierne  lampid  5
 zapisz w postaci ilorazu dwóch wielomianów  Funkcje wymierne  allison  5
 Skróć wyrażenie + kilka innych zadań  Funkcje wymierne  Morgan  4
 wyrazenie wymierne:>  Funkcje wymierne  Turlamental  2
 Wyrażenie w postaci iloczynu  Funkcje wymierne  Tripleh4  5

Kto przegląda Forum

Użytkownicy przeglądający to Forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Astronomia.pl program tv Grudziądz , Tunezja last minute - zarezerwuj na wycieczka.pl Lalka streszczenie Wypracowania z polskiego
rss [Regulamin Forum] [Instrukcja LaTeX-a] [FAQ] [Reklama] [Kontakt]
Copyright (C) Netstel Software