szukanie zaawansowane







Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Kobieta Offline
 Tytuł: Śmiech matematyka
PostNapisane: 19 sty 2008, o 14:19 
Użytkownik

Posty: 1
Lokalizacja: Warszawa
Dlaczego śmiech matematyka można zapisać jako 9/11?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Polecam
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 22 sty 2008, o 16:05 
Użytkownik

Posty: 1
Lokalizacja: Wrocław
2/11 jest zrozumiałe dla ogółu


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 22 sty 2008, o 18:14 
Administrator
Avatar użytkownika

Posty: 4861
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 30
Pomógł: 936
Pomoc poza forum: Tak
9/11=0,(81)=hahahaha...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail   5748114
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 24 sty 2008, o 11:39 
Gość Specjalny
Avatar użytkownika

Posty: 1241
Lokalizacja:
Wiek: 27
Pomógł: 92
a co jak ktos sie smieje poprzez "hihihihi...." ? :mrgreen:

badziewnie ze 89/99 nie da sie skrocic ...

__________________________________

GRAAAAGH!



Góra
 Zobacz profil  
 
Kobieta Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 24 sty 2008, o 13:10 
Użytkownik
Avatar użytkownika

Posty: 16
Lokalizacja: Szczawno Zdrój
Pomogła: 7
albo przez "hohoho..." :D ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 24 sty 2008, o 13:28 
Administrator
Avatar użytkownika

Posty: 4861
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 30
Pomógł: 936
Pomoc poza forum: Tak
Jestem pewien, ze doskonale potraficie sami wyznaczyc te ulamki ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail   5748114
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 24 sty 2008, o 13:39 
Gość Specjalny
Avatar użytkownika

Posty: 1241
Lokalizacja:
Wiek: 27
Pomógł: 92
Nie no te ida gladko, gorzej jak wezmie sie np "buahahaha..." jako ze u jest daleko w alfabecie :P

__________________________________

GRAAAAGH!



Góra
 Zobacz profil  
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 24 sty 2008, o 14:31 
Administrator
Avatar użytkownika

Posty: 4861
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 30
Pomógł: 936
Pomoc poza forum: Tak
buahahaha=bua+hahahah
a zreszta niewane, niech sobie mlodziez licealna to pocwiczy (tak na marginesie to fajny pomysl z takim zadaniem)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail   5748114
 
Mężczyzna Offline
 Tytuł: Re: Śmiech matematyka
PostNapisane: 20 lut 2008, o 16:42 
Gość Specjalny
Avatar użytkownika

Posty: 1241
Lokalizacja:
Wiek: 27
Pomógł: 92
http://bash.org/?831195

lol

__________________________________

GRAAAAGH!



Góra
 Zobacz profil  
 
Polecam
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 


 Zobacz podobne tematy
 Tytuł tematu   Dział   Autor   Odpowiedzi 
 Zagadka z konkursu Matematyka w zarządzaniu  Łamigłówki i zagadki logiczne  tomek_g  3
 E. Otto-Matematyka dla...  Matematyk w bibliotece  fuzzgun  2
 Matematyka na uniwersytecie  Matura i rekrutacja na studia  xanowron  25
 Matematyka Finansowa.  Ekonomia  KAAsia1  0
 Funkcje tworzące - matematyka dyskretna  Kombinatoryka i matematyka dyskretna  likas  2
 matematyka finansowa- renty i kredyty .  Ekonomia  Agnes0135  0
 matematyka finansowa  Ekonomia  kaliforn  2
 matematyka finansowa - zadanie 2  Procenty  trabi2003  8
 Matematyka i różne gry intelektualne ....  Dyskusje o matematyce  superplayer  13
 matematyka dyskretna - komisja  Kombinatoryka i matematyka dyskretna  natusia  0
 matematyka finansowa i AKTUARIALNA potrzebuje rady studentow  Sekcja studencka  anetkap90  31
 Matematyka na PW - zadanie 2  Sekcja studencka  D.K.  2
 Matematyka + Informatyka (na drugim roku)  Matura i rekrutacja na studia  macieq44  3
 Matematyka/informatyka w Wielkiej Brytanii  Sekcja studencka  faustus  1
 Uniwersytet Wrocławski czy Jagielloński? - matematyka  Matura i rekrutacja na studia  flix  2
 matematyka 2001 równania  Funkcje liniowe  deedee  3
 matematyka... po co?  Dyskusje o matematyce  venomot  16
 matematyka finansowa - zadanie 30  Ekonomia  koliber1000  4
 [matematyka; statystyka] WARSZAWA - udziela absolwent MIM UW  Korepetycje - potrzebuję lub udzielę  MarcinLe  0
 matematyka na studiach ZiM  Hyde Park  Leia  5
 Prostopadłościan, Płaszczyzna Zbiór(Nowa MAtura Matematyka)  Stereometria  Vinci05  0
 Z. Logiczne-matematyka  Inne funkcje + ogólne własności  Mati7899  2
 Matematyka finansowa 3 zadania  Ekonomia  biska  0
 Matematyka rozszerzona - zadanie 2  Dyskusje o matematyce  pikacz5  19
 Obligacje- Matematyka Finansowa- problem  Ekonomia  EvaR  1
 Matematyka, zadania tekstowe z procentów.  Zadania "z treścią"  Manena  3
 matematyka zastosowanie  Statystyka  KACZATKO  0
 Matematyka finansowa - zadania  Procenty  agacioS  0
 matematyka dyskretna - graf eulerowski dowod  Kombinatoryka i matematyka dyskretna  tomasini  7

Kto przegląda Forum

Użytkownicy przeglądający to Forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Astronomia.pl program tv Grudziądz , Tunezja last minute - zarezerwuj na wycieczka.pl Lalka streszczenie Wypracowania z polskiego
rss [Regulamin Forum] [Instrukcja LaTeX-a] [FAQ] [Reklama] [Kontakt]
Copyright (C) Netstel Software