szukanie zaawansowane







Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Mężczyzna Offline
PostNapisane: 4 cze 2008, o 16:34 
Użytkownik

Posty: 31
Lokalizacja: Chrobry :)
Proszę o pomoc czy jest jakaś strona gdzie pisze jak zrobić kąt 30, 75, 105, 135 lub jeżeli znacie więcej na 6 klase.
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Polecam
Mężczyzna Offline
PostNapisane: 4 cze 2008, o 19:07 
Użytkownik

Posty: 1994
Wiek: 20
Pomógł: 271
Pomoc poza forum: Tak
strony takiej nigdy nie widzialem ale jak to mowia "no problemos" :)
zauważ że bez problemu zrobisz kąt 60 stopni (trojkat rownoboczny)
30 stopn bedzie gdy podzielisz tamten kat na 2
75 = 60 + 15
105 = 90 +15
135 = 60 + 60 + 15

_________________

i: <Be rational>
\pi: <Get real>


Góra
 Zobacz profil   8951837
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 


 Zobacz podobne tematy
 Tytuł tematu   Dział   Autor   Odpowiedzi 
 Konstrukcja odcinka z tw. talesa  Konstrukcje i geometria wykreślna  keT  1
 Konstrukcja pięciokąta foremnego  Konstrukcje i geometria wykreślna  Anonymous  17
 konstrukcja trójkąta rozwartokątnego i ostrokątnego  Konstrukcje i geometria wykreślna  matardox  1
 konstrukcja siedmiokąta foremnego  Konstrukcje i geometria wykreślna  Nikol  4
 Konstrukcje katow  Konstrukcje i geometria wykreślna  Genikulat  2
 konstrukcja elipsy metoda siatkowa  Konstrukcje i geometria wykreślna  czarny2377  1
 konstrukcja prostej  Konstrukcje i geometria wykreślna  nina90  1
 Konstrukcja trójkąta.C  Konstrukcje i geometria wykreślna  GluEEE  4
 konstrukcja prostej, kąt a wszystko z Talesem  Konstrukcje i geometria wykreślna  Galactico  2
 Konstrukcja trójkąta - zadanie 6  Konstrukcje i geometria wykreślna  aaabbbccc  3
 Konstrukcja odcinka - zadanie 13  Konstrukcje i geometria wykreślna  nogiln  1
 konstrukcja trójkata - zadanie 15  Konstrukcje i geometria wykreślna  withdrawn  2
 oblicz miarę kątow  Konstrukcje i geometria wykreślna  magdalena2108  5
 konstruowalność kątów  Konstrukcje i geometria wykreślna  bogus89  1
 konstrukcja trójkąta równoramiennego  Konstrukcje i geometria wykreślna  nogiln  2
 konstrukcja okręgu opisanego na wielokącie  Konstrukcje i geometria wykreślna  frances  1
 Konstrukcja prostokątna  Konstrukcje i geometria wykreślna  luke82  1
 Konstrukcja dotycząca trójkąta.  Konstrukcje i geometria wykreślna  mkielbus  1
 konstrukcja równoległoboku  Konstrukcje i geometria wykreślna  maciej.woznica  1
 Ciekawa konstrukcja  Konstrukcje i geometria wykreślna  kuma  11
 Konstrukcja pięciokąta foremnego - zadanie 3  Konstrukcje i geometria wykreślna  zachariasz93  1
 konstrukcja wielokata foremnego o n katach  Konstrukcje i geometria wykreślna  Vixy  1
 Konstrukcja odcinka pierwiastek z a  Konstrukcje i geometria wykreślna  Grzanka  5
 Konstrukcja piętnastokąta foremnego  Konstrukcje i geometria wykreślna  nataliia_16  3
 konstrukcja kwadratu - zadanie 2  Konstrukcje i geometria wykreślna  przemk20  1
 Konstrukcja odcinka.Twierdzenie Talesa.  Konstrukcje i geometria wykreślna  julia13  3
 konstrukcja trójkąta - zadanie 3  Konstrukcje i geometria wykreślna  muminek0000  1
 Konstrukcja trójkąta-dany kąt...bok  Konstrukcje i geometria wykreślna  Anonymous  3
 Konstrukcja trójkąta, gdy dane są boki i kąty  Konstrukcje i geometria wykreślna  Locdog  0
 Konstruowanie kątów, problem.  Konstrukcje i geometria wykreślna  sebekbezel  5

Kto przegląda Forum

Użytkownicy przeglądający to Forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Astronomia.pl program tv Grudziądz , Tunezja last minute - zarezerwuj na wycieczka.pl Lalka streszczenie Wypracowania z polskiego
Atom [Regulamin Forum] [Instrukcja LaTeX-a] [Poradnik] [Reklama] [Kontakt]
Copyright (C) Netstel Software