szukanie zaawansowane
 [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Kobieta Offline
PostNapisane: 3 kwi 2011, o 20:49 
Użytkownik

Posty: 19
Lokalizacja: greajewo
\begin{cases} x^{2}-4x+y\\y=x(x-4)\end{cases}
\begin{cases} x^{2}-4x= -y/*(-1)\\y=x(x-4)\end{cases}
\begin{cases} -x^{2}+4x=y\\-x^{2}+4x=x^{2}-4x\end{cases}
\begin{cases} x1=0\\y1=0\end{cases}
\begin{cases} x2=4\\y2=0\end{cases}
Uniwersytet Wrocławski Instytut Matematyczny - rekrutacja 2018
Góra
Mężczyzna Offline
PostNapisane: 3 kwi 2011, o 20:52 
Użytkownik
Avatar użytkownika

Posty: 1630
Lokalizacja: Suwałki
dobrze
Góra
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 


 Zobacz podobne tematy
 Tytuł tematu   Autor   Odpowiedzi 
 co z zerem jest czy nie???  matekleliczek  2
 Udowodnij, że funkcja jest rosnąca  mateusz3  1
 Pokaza że liczba jest wymierna  `vekan  4
 Wykaż że funkcja jest parzysta  Simong  2
 Odwz. odwrotne homografii jest homografią - jak dowieść?  Jaccus  3
 
Atom [Regulamin Forum] [Instrukcja LaTeX-a] [Poradnik] [F.A.Q.] [Reklama] [Kontakt]
Copyright (C) Karpatka.pl