Właśnei z tego powodu między innymi trafiłem na to forum. konkretnie to na początek chciałem się przedstawić przynajmniej z grubsza.
hmm..
Jestem jak narazie 16ciolatkiem i chciałem się nauczyć programować
No właśnie i kiedy zaczołem się uczyć napotkałem MATEMATYKE i FIZYKE oraz ALGORYTMIKE co prawda nie sprawia mi trudności (matma za dużych z fizyką to różnie, a o tym ostatniem można powiedzieć że mie mam pojęcia bo tylko znam definicje) no ale poprostu nie umiem tych żeczy na takim poziomie jak bym chciał i szukam takiego miejsca (lub człowieka - szczeże powidziawszy to jakąś dobrą dusze) w internecie która pomogł by mi się nauczyć matmy i algorytmiki (bo to chyba podstawa) w szybki sposób. (z tą szybkościa bym miał problem ale myśle że podołał bym zadaniu bo mi zależy)
Jak byłem młodszy jakiś 3 lata to prubowałem sił w Turbo Pascalu ale nie podołałem, teraz postanowiłem nauczyć się C++ i mam nadziję że mi się to uda bo teraz wiem co mnei powstrzymało (matma i fizyka oraz algorytmika).
Czy ktoś może mi powiedzieć z kąd można nauczyć się matematyki fizyki i algorytmiki ?
>> Chciałem zaznaczyć przy tym pytaniu że chciał bym to w miare zrozumieć a nei tylko wkuć bezmyślnie na pamięć.